Dødsannoncer og takkeannoncer med hjælp fra Den Fri Bedemand
Ring nu 25 16 22 00

Dødsannoncer

gentofte kirke dødsannoncer

Dødsannoncer hvor?

Dødsannoncer sættes oftest i lokalbladet. Nogle vælger dog stadig at bruge for eksempel Berlingske Tidende eller Politiken til at fortælle omverdenen om dødsfaldet.

I de senere år er der kommet en portal på internettet, som leverer dødsannoncer: dodsannoncer.dk

Der er ingen krav om at der skal indrykkes en dødsannonce, men det kan være en nem måde at få gjort afdødes venner bekendte med dødsfaldet. Selv folk som afdøde måske ikke har set i årevis kan på denne måde få at vide at de ikke er her mere.

Pårørende har mulighed for at sammensætte dødsannoncen fuldstændigt som de ønsker. Hvis du har brug for inspiration, vil Den Fri Bedemand gerne hjælpe dig med at få lavet den rigtige dødsannonce.

Dødsannoncer deadlines

Husk at både lokalaviser og landsdækkende aviser kan have deadlines. Det er derfor altid en god ide at sørge for at få udfærdiget, og korrektur læst annoncen så hurtigt som muligt. Så kan den komme i avisen inden bisættelsen eller begravelsen.

Efter højtideligheden er der også mulighed for at sætte en takke annonce i avisen. Så kan alle de deltagende ved højtideligheden få en tak for venlig deltagelse. På denne måde behøver man ikke ringe rundt til alle deltagere, eller sende takke kort ud for deltagelse ved afdødes højtidelighed.

Call Now ButtonRing nu