Den Fri Bedemand Hvidovre - Bisættelse og Begravelse
Ring nu 25 16 22 00

Den Fri Bedemand HvidovreDen Fri Bedemand Hvidovre

I Den Fri Bedemand i Hvidovre vil du/I altid møde bedemænd som er klar til at hjælpe og støtte dig, når du har mistet en, du har kær.

Vi står klar med empatisk og støttende vejledning, så vi kan få skabt den helt perfekte højtidelighed for dig. Når du kontakter en af vores bedemænd, vil han eller hun oftest foreslå en uforpligtende samtale, hvor alle muligheder bliver gennemgået. Samtalen foregår dér, hvor du har det bedst. Vi tager gerne hjem til dig, hvis det ønskes. Desuden har vi også samtalelokaler til rådighed.

Vi ønsker at pakke dig ind i tryghed, ved at gøre arbejdet for dig. Som mange ved, er der meget arbejde som følge ret dødsfald. Disse arbejdsopgaver kan være svære at overskue som pårørende, og derfor ønsker vi at gøre det for dig.

En begravelse/bisættelse skal altid være unik

En begravelse eller bisættelse kan ikke laves om. Derfor er det vigtigt, at den er enestående og ikke mindst personlig.

Vi vejleder altid til at skrive så meget som muligt om afdøde, når pårørende skal skrive en tekst til præstens tale. På den måde bliver talen og hele ceremonien, så personlig og unik som overhovedet mulig.

Det som betyder allermest for os er, at du bliver tilfreds med hele forløbet og vigtigst af alt, højtideligheden. Vi sikre os derfor altid inden ceremonien, at vi er enige om hvordan det skal foregå.

Kontakt Den Fri Bedemand Hvidovre

Den Fri Bedemand i Hvidovre finder du på Landlystvej 44C, 2650 Hvidovre.

Du kan kontakte os på 40 55 12 26 hele døgnet eller email på [email protected]

Normale åbningstider er 8-16 hver dag. Vi træffes også uden for åbningstiden.

Bedøm afdelingen på Google: Link

Se kortet for Den Fri Bedemands adresser

Hvidovre

Call Now ButtonRing nu