Kister til bisættelse eller begravelse fra Den Fri Bedemand
Ring nu 25 16 22 00

Kister

Du kan bestille lige den kiste du ønsker her på siden. Selvom de fleste vælger en ganske almindelig hvid kremerings kiste eller en hvid begravelseskiste, skal det ikke begrænse dig. Det kan jo være at afdøde eller familien har haft særlige ønsker til kisten, og så er der frit valg her.

Kiste til begravelse eller bisættelse

Kiste type 45 egKiste type 15 fås i mange farver - med og uden urne, og i ekstra stor størrelseKiste type 7 fås i lud og natur (fyrretræ)Kiste type 5 fås med kors udsmykningKiste type 5 fås med og uden udsmykningMahogni kisteKister fra Den Fri bedemand

Forskellige typer kister

Kister er opdelt i begravelseskister og bisættelses kister. Bisættelseskister bruges når afdøde skal kremeres efter højtideligheden. En begravelses kiste kan være tungere end en kremerings kiste, da bisættelses kister er lavet til at blive brændt hurtigt. Kisten er i dag ofte fremstillet af spånplader, som er lette. Der findes også kister af papir. Begravelseskister kan være lavet af egetræ, birketræ, mahogni og andre træsorter for at det skal passe til enten afdødes eller din smag.

Call Now ButtonRing nu