Den Fri Bedemand Lyngby - Bisættelse og Begravelse
Ring nu 25 16 22 00

Den Fri Bedemand LyngbyChristianskirken lyngby Den Fri Bedemand


Det kan være svært at have styr på alting når man lige har mistet en, man har elsket.

Det forstår vi godt, og det er derfor vi, i Den Fri Bedemand Lyngby gerne vil hjælpe dig/jer med at holde styr på alt der følger med et dødsfald. Jeres tryghed er vigtig for os. Det er også vigtigt at I føler at I kan læne jer tilbage og lade os gøre arbejdet, så I kan bearbejde jeres sorg.

Nogle af de praktiske opgaver, som vi gerne vil skåne jer for, er bl.a. kontakt med kirkegårde, diverse indberetninger til myndighederne, blomsterhandlere og kørsel af urne hvis det ønskes. I Den Fri Bedemand Lyngby ønsker vi altid at give den bedst mulige oplevelse, og derved at give jer fuld service, hvor vi klarer så meget af arbejdet som muligt. En del af arbejdet er det muligt at I selv udfører.

Er der noget man ikke må ved en bisættelse eller begravelse?

Der er ingen begrænsninger på jeres idéer og ønsker. Hvis det f.eks. ønskes at afdøde får noget helt specielt tøj på, eller at urnen skal males i en speciel farve, er det muligt. Det vigtigste er, at jeres ønsker bliver opfyldt, hvis vi på nogen måde kan.

Vi vil skabe trygge rammer for jer igennem hele forløbet. Vi kommer derfor gerne hjem til jer i jeres eget hjem og tager samtalen, men hvis dette ikke ønskes har vi også hyggelige samtalelokaler.

Vi samler alle ønsker og idéer, og gennemgår dem, så I er med på hvordan hele forløbet skal foregå og I er trygge ved det. Dertil er det selvfølgelig altid muligt at ringe, hvis der er ændringer, flere spørgsmål eller nogen tvivl om noget.

Kontakt Den Fri Bedemand Lyngby

Ring på 40 55 12 26 for at kontakte Den Fri bedemand Lyngby alle dage. Vi kan også kantaktes på [email protected]

Vi har åbent fra 8-16 hver dag, og vagttelefonen er åben døgnet rundt.
Den Fri Bedemand Lyngby ligger på adressen Parallelvej 14, 2800 Kongens Lyngby.

Bedøm afdelingen på Google: Link

På kortet herunder finder du de byer Den Fri bedemand har kontorer i.
Vi betjener kunder i op til 15 kilometers afstand fra Lyngby.

Kort

Call Now ButtonRing nu