Hvem er Den Fri bedemand, og hvorfor bør du bruge os?
Ring nu 25 16 22 00

Om Den Fri Bedemand

Den Fri Bedemand har haft bedemandsvirksomhed i mere end 20 år. Fra starten har vores fokus været på at få bedre kvalitet og et højere serviceniveau i bedemands branchen.

rungsted kirke den fri bedemand baggrundPris eller kvalitet?

Danskere elsker tilbud – også på bisættelser og begravelser.

Det betyder at nogle bedemænd giver køb på kvalitet og service. Det betyder at efterladte kan komme i klemme mellem sorgen og det praktiske arbejde, der traditionelt bliver udført af bedemænd. Det kan godt give en besparelse for de efterladte, men det betyder som regel mere arbejde for de pårørende.

Den Fri Bedemand går ikke på kompromis

Vi synes ikke at de efterladte skal stå med ansvaret selv, for at spare lidt penge. Bedemanden udfører sit arbejde hele tiden, og er derfor rutineret når det kommer til de mange forskellige opgaver der skal løses i forbindelse med et dødsfald. De pårørende oplever sjældent et dødsfald, så i bedste fald vil arbejdet tage længere tid, og i værste fald kan det blive en stor ekstra byrde som pårørende at skulle udføre alle opgaver selv.

Kontakt Den Fri Bedemand

Kontakt Den Fri Bedemand for at opnå den gode service og det gode resultat i forbindelse med den sidste afsked. Hos os får du selvfølgelig personlig rådgivning hele døgnet – alle dage – hele året. Ring på 40 55 12 26 og få fat på bedemanden fra denfribedemand.dk

Ud over at service betyder meget for os, sætter vi også en ære i at levere materialer af høj kvalitet – uanset om der er tale om kiste, urne, blomster, sange og så videre. Vores kister er bygget i norden, så vi opnår så høj en grad af bæredygtighed som muligt. Urner er bio-nedbrydelige og fremstillet i miljøvenlige materialer og maling.

Den Fri Bedemand tager aktivt del i messer, kurser og workshops for at holde os orienteret om den nyeste lovgivning og de seneste muligheder indenfor bisættelser og begravelser. Så er du sikret den bedst mulige behandling. Vores fornemste opgave er at gøre din oplevelse fuldendt.

Call Now ButtonRing nu