Hvem er vi? Den Fri Bedemand i Nordsjælland og Storkøbenhavn
Ring nu 25 16 22 00

Hvem er Den Fri Bedemand?

Den Fri bedemand består af 4 bedemænd med mere end 25 års erfaring på området. Den Fri bedemand har gennem årene samarbejdet med andre bedemænd, for at sikre kunderne den bedst mulige service.

Det er ikke så ofte man kommer i kontakt med døden, så Den Fri Bedemand sørger for at vejlede og råde omkring dødsfaldet, så du som kunde får den bedste kvalitet i oplevelsen.

Den Fri Bedemand ønsker ikke at være blandt de billigste bedemænd. Efter vores mening er kvaliteten og servicen derefter. Hvis du vil have en ordentlig oplevelse koster det selvfølgelig penge. Omvendt er vi heller ikke blandt de dyreste bedemænd.

Når du vælger Den Fri Bedemand til jobbet, så følger vi sagen helt til dørs. Vi sørger for, at alt hvad vi har lovet dig bliver løst på bedste vis. Alle ønsker du eller afdøde har haft bliver opfyldt inden for rammerne af vores aftale.

Den Fri Bedemand giver dig en god og sober oplevelse. Ring på 40 55 12 26 for hjælp i hele vores område – fra Nordsjælland til Storkøbenhavn, og Roskilde området. Vores bedemands vagt sidder klar til at tage godt imod dig.

Den Fri bedemand finder du i Hillerød, Allerød, Birkerød, Hørsholm, Gentofte, Lyngby, Herlev, Glostrup, Hvidovre, Albertslund, Roskilde og Jyllinge, samt omkringliggende byer.

 

Den Fri Bedemand - Ejvind Jacobsen Den Fri bedemand Henrik Andersen Den Fri bedemand Holger Jacobsen