Udsmykning af kirke eller kapel med hjælp fra Den Fri Bedemand
Ring nu 25 16 22 00

Udsmykning af kirke eller kapel

Høsterkøb kirke udsmykning kapel

Udsmykning af kirke

Udsmykning af kirken eller kapellet ligger ofte de pårørende på sinde. Det er som regel blomster der bruges som pynt, men har du andre ønsker, så skal det aftales med præst og kirketjener. Nogle har planlagt deres egen begravelse eller bisættelse i detaljer, mens andre slet ikke har nogen ønsker. Hvis afdøde ikke har ønsket noget specifikt, er det op til de pårørende at beslutte om der eventuelt skal udsmykning til.

Hvad må du i kirken?

Kirken tillader næsten altid en lille blomst i en vase ved indgangen til stolerækken. Herudover er det muligt at få tilladelse til alterbuketter eller særlige blomsterarrangementer. Ofte bliver de blomster der bliver taget med til bisættelsen eller begravelsen lagt rundt om kisten, eller i forlængelse af kisten. Deltagerne ved højtiden afleverer blomster til bedemanden eller kirketjeneren. De sørger så for at udsmykke kirken med de afleverede blomster.

Udsmykning af kapel

Hvis højtideligheden afholdes i kapellet er der næsten ingen grænser for hvordan I kan pynte op, så længe det hele kan tages med efter højtideligheden. I kan tage salmer eller jeres egen musik med. I kan også få en til at komme og spille på det klaver der ofte står i kapellet. I kan pynte op med masser af lys, eller forskellige blomsterarrangementer. Den Fri Bedemand har kontakt til forskellige blomsterhandlere og blomsterbindere, som kan være behjælpelige med at lave netop den udsmykning du ønsker.